Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί γονείς,
Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι για όλους μας μια απαιτητική χρονιά. Μια χρονιά με αρκετές αλλαγές τόσο στα μαθήματα όσο και στη λειτουργία του σχολείου. Στα πλαίσια της Eκπαιδευτικής Mεταρρύθμισης εφαρμόζουμε φέτος τα Νέα Αναλυτικά Προγράμματα. Ο στόχος μας είναι το Δημοκρατικό και Ανθρώπινο Σχολείο. Ένα σχολείο όπου όλα  τα παιδιά, ανεξάρτητα από ιδιαιτερότητες, θα έχουν τη δυνατότητα να  αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια που χαρακτηρίζουν σήμερα το μορφωμένο άνθρωπο. Ένα σχολείο που θα σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια χωρίς να περιθωριοποιεί ή να στιγματίζει κανένα και το κυριότερο, ένα σχολείο όπου όλα τα παιδιά θα είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα. 
Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η δική σας συμμετοχή και συνεργασία. Μια συνεργασία η οποία θα πρέπει να στηρίζεται στην κατανόηση, στον αλληλοσεβασμό και στην κοινή μας προσπάθεια για την ολόπλευρη πρόοδο και ανάπτυξη των παιδιών σας.
Εμείς με τη σειρά μας υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε τους στόχους μας. Oι πόρτες του σχολείου είναι πάντα ανοιχτές για να συζητήσουμε ότιδηποτε αφορά το παιδί σας.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Ν.Α.Π. διαβάστε ΕΔΩ
Γιώργος Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου